top of page

Goed om te weten

Huisartsen Kapellei

Praktijk-avond_edited.jpg

Nieuw:

In januari 2023 is dr. Raju Lieven Boedt ons team komen versterken als huisarts.

 dr. Verhaeghe Annelie werkt als HAIO (Huisarts in Opleiding) mee in ons team .

  Zij is afgestudeerd in de geneeskunde en doet een deel van haar specialisatie tot Huisarts bij ons in de praktijk. 

Verpleegkundige bij Huisartsen Kapellei

Marleen Smits werkt als verpleegkundige in onze praktijk. Ze zal ons team vervoegen als vroedvrouw, verpleegkundige en diabeteseducator. Een perfecte aanvulling van onze diensten. U mag een afspraak bij haar maken voor vaccinaties, bloednames en wondverzorgingen/verwijderen hechtingsmateriaal.

Kom meer over haar te weten op onze "Over ons"-pagina.

Covid-19

Voorlopig vragen we u allen om uw mondmasker nog te dragen zodra u onze praktijk betreedt, en uw handen bij het binnenkomen te ontsmetten.

U mag met verkoudheids- of andere mogelijke covidsymptomen wel bij ons langs komen, maar wees dan extra voorzichtig. Kom niet te vroeg in de wachtkamer zitten, of wacht buiten.

Covidtesten worden enkel afgenomen in geval van ziekte of voorafgaand aan een ziekenhuisopname. Reizigers kunnen op andere plaatsen terecht (zie www.mijncoronatest.be)

 

Telefoonmomenten

Wij vragen u met aandrang om voor alle niet-dringende vragen aan de artsen gebruik te maken van deze momenten. Wij staan u dan met plezier te woord, zonder met een andere patiënt bezig te zijn.

Het betreft, op elke werkdag:

7.30u - 8u

12.30u - 13u

17u – 17.30u

Buiten deze uren zal u zich wel kunnen laten doorverbinden naar een arts, maar gebruik deze mogelijkheid enkel voor dringende vragen, zodat onze consultaties niet voortdurend onderbroken hoeven te worden door onnodige telefoons.

 

Voorschriften en attesten

Doorheen de covid-pandemie is het voor iedereen een gewoonte geworden om veel zaken telefonisch of per mail aan te vragen en te bespreken.

Wij vragen u nu om toch het telefonisch of per mail aanvragen van voorschriften en attesten tot een minimum te beperken.

Bekijk vooraleer u bij ons langs komt even uw voorraad medicatie, en vraag ons tijdens de raadpleging een voorschrift voor een af te spreken periode.

Voor u lijkt immers een mailtje of een telefoontje voor voorschriften niet zo’n belasting, maar weet dat wij daardoor na een drukke werkdag vaak nog uren met deze administratieve taken bezig zijn, wat ons welzijn zeker niet ten goede komt.

We danken u voor uw begrip.

bottom of page